Президентът Румен Радев показа, че не е загубил физическа форма

...
 Президентът Румен Радев показа, че не е загубил физическа форма
Коментари Харесай

Румен Радев с костюм на лоста

 Президентът Румен Радев сподели, че не е изгубил физическа форма по време на визитата си в 68-а бригада " Специални сили " в Пловдив.
По време на визитата си, той ненадейно се насочи към лоста и безпроблемно направи коремно възлизане измежду поощрителни погледи и овации на публиката без да се тормози от това, че носи непоколебим костюм.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ С КОСТЮМ НА ЛОСТА

Поводът за визитата на президента бе 75-тата годишнина от основаването на Парашутната тайфа.

На 18 март 1943 година с писмо на началника на Въздушните на Негово Величество войски генерал-майор Димитър Айранов е разпоредено да се образува Парашутна тайфа, с което се слага началото на парашутните поделения в Българската войска.

Румен Радев беше безапелационен, че българските специфични сили са стратегическо оръжие в състава на въоръжените ни сили. „ Социалният статус на българските военнослужещи би трябвало да бъде повдигнат на равнището, което те заслужават “, съобщи президентът

Специалните сили демонстрираха пред президента неподвижен показ на въоръжение, ръкопашен пердах, тактически умения. Изненадващо за всички, и президентът, в формалния си костюм, се качи на лоста и сподели отлични физически умения.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР